miercuri, 30 ianuarie 2013

Nea' Iancu


D- nul Goe pus la zid de Vladut!
Din expozitia noastra "D' ale lui Caragiale"

Petruta si Gabriela

Nea' Iancu


Vladut Dorobantu
Picatura de cultura

I- am facut lui Vladut o propunere! Sa- si aleaga un personaj care ii place dintre...d'l Goe si ofiterasul nostru din "Vizita".

Serios, nevoie mare, i- a pus pe ''amandoi'' la zid, ce- i drept nu inainte de a avea loc procesul! D- l Goe este neascultator, vorbeste urat, a ramas corigent, a oprit trenul! Ofiterasul este la fel de rau, o loveste pe madam' Popescu cu sabia, vorbeste urat cu servitoarea, fumeaza, pune dulceata in sosonii musafirului...

Teatru ad- hoc...cu un scenariu nescris si actori amatori! Am uitat sa va spun, a fost secondat de Petruta Florescu, Laura Lacraru si Gabriela Marcoci!

Ca sa nu aiba TRAC...nu i- am mai fotografiat si imi pare rau!

miercuri, 16 ianuarie 2013

Dor de Eminescu

Cristian Pavel este crescut impreuna cu fratele sau doar de tatal lor. 

La concursul nostru, "Picatura de cultura", concurs in care am incercat sa facem un rebus- Poezii, el a fost cel care a stiut cele mai multe titluri de poezii din opera lui Mihail Emonescu . Mai mult de atat el ne- a recitat mai multe versuri. Poezia preferata este "La steaua". Sper si cred ca va fi steaua lui calauzitoare. Sper si cred ca acest copil va trece prin lumina vietii lasand in urma lui lumina.